Intrebari Frecvente (FAQ)

General

 

Cât durează pe piele?

Tatuajele temporare rezistă între 1 si 7 zile, depinde de cum și unde le poziționezi, de pH-ul pielii tale și de cum le ingrijești. Pentru a avea grijă de tatuajele tale recomandăm să nu aplici creme, loțiuni pe bază de ulei, demachiant sau orice alte derivate din uleiuri pe zona tatuată. Tatuajele sunt realizate în așa fel încat aceste substanțe să degradeze adezivul și să le înlăture de pe piele.

 

Câte tatuaje sunt într-o colecție?

Fiecare colecție standard FlashTattoos include de la 1 folie cu unul sau mai multe tatuaje până la colecții care conțin câte 6 folii cu tatuaje. Poți să găsești detalii despre câte folii conține o colecție în descrierea fiecarui produs unde vei afla informații și despre dimensiunea acestora.

 

Tatuajele sunt sigure pentru piele?

DA! Aceste produse nu conțin substante nocive, sunt non-toxice, hypoalergenice și eco-friendly. Adezivul este testat dermatologic de către producător, dar ca orice adeziv, are proprietăți chimice și este nerecomandat să vină în contact direct cu ochii. Nu lăsați copiii nesupravegheați în preajma tatuajelor, deoarece acestea au o folie de protecție din plastic care, accidental înghițită, poate duce la leziuni respiratorii.

 

Cum se pot purta tatuajele?

Creativitatea personala este singura limita asupra aplicarii acestora. Pot fi purtate absolut oriunde pe piele… picioare, brate, palme, abdomen, spate, gat, ceafa, frunte… chiar si pe unghii. Fii creativa si arata-ne rezultatul pe pagina de instagram @flashtattoos.ro sau pe facebook la www.fb.com/flashtattoosromania .

Cum se aplică?

  1. Asigură-te că pielea este perfect curată, uscată, și fără urme de uleiuri, cum ar fi loțiuni de corp, creme de plajă, etc.
  2. Decupează tatuajul dorit aproape de marginile design-ului pentru o poziționare cât mai ușoară pe piele.
  3. Îndepărtează folia transparentă de protecție și așează tatuajul cu fața în jos pe zona dorită și apasă ușor până ce simți că tatuajul se fixează superficial.
  4. Umezește foarte bine hârtia cu ajutorul unei dischete demachiante sau al unui prosop. Exercită o presiune uniformă asupra tatuajului timp de 30 secunde până ce hârtia se va desprinde cu ușurință. În cazul în care hârtia nu se îndepărtează ușor, mai aplică o dată discheta sau prosopul umed.
  5. După ce ai îndepărtat complet hârtia de pe tatuaj, lasă-l să se usuce timp de aproximativ 10 minute fără a face mișcări bruște care pot produce fisuri în suprafața fină a bijuteriei.
    *Pentru a nu risca să aplici tatuajul deformat, îți recomandăm să ceri ajutorul unei prietene.
  • ATENTIE! Tatuaje nu se aplică pe păr. Dacă ai mai mult de câteva fire de păr din loc în loc pe zona unde vrei să iți aplici tatuajele iți recomandam să îndepărtezi părul înainte.

 

Cum se înlatură?

Tatuajul se înlătură cu ajutorul uleiurilor de corp sau de bucătărie sau dezinfectante pe bază de aclool. Masează zona cu ulei de corp, ulei pentru bebelusi, ulei de masline sau chiar si cu demachiant pe baza de ulei, lasa sa actioneze cam un minut, iar apoi cu o dischetă demachiantă îmbibată în acelasi ulei, șterge ușor, și, în doar câteva secunde, l-ai înlăturat.

ATENȚIE! Nu aplicați pe pielea sensibilă sau dacă aveți alergii la substanțe de tip adeziv. Nu insista asupra zonei în timpul spălării, evită să parfumezi direct peste tatuaj sau să aplici orice tip de substanțe uleioase, care au ca scop îndepărtarea acestora, așa cum s-a precizat mai sus.

 

Tatuajele sunt rezistente la apă?

Sigur! Tatuajele sunt rezistente la apă 100%… Apa ajută la aplicarea lor, nu la îndepărtarea lor. Însă evită să le atingi când sunt ude. Pentru uscare se recomandă tamponarea tatuajelor cu un prosop sau servețel de hârtie.

 

Tatuajele influențează bronzul?

Da, pe zona aplicată acționează ca un ecran protector împotriva razelor solare asupra pielii, dar noi suntem de părere că ar fi foarte cool să te bronzezi cu aceste modele minunate… chiar ar fi și asta un test de creație.

 

Pot fi purtate cu autobronzant?

Sigur! Cu condiția să folosești autobronzantul înainte de a aplica tatuajele, ca acesta să-și facă efectul uniform, iar apoi să faci un duș pentru a îndeparta loțiunea rămasă.

 

Pot fi purtate si de barbati?

Sigur, modelele noastre se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor in egala masura! 😉

 

Flash Tattoos Romania este brandul original care a creat acest trend?

Flash Tattoos Romania este primul si singurul brand original din tara care comercializeaza acest tip de produse, si primul ce a adus acest trend din Statele Unite, luand inspiratia de la FlashTat US, revolutionand curentul sub amprenta proprie.

 

Livrare? Cat de repede ajung tatuajele daca comand azi?

In momentul in care comanda este plasata, va fi preluata si prelucrata si trimisa in aceeasi sau a doua zi. FanCourier sau Sameday Courier se insarcineaza cu transportul produselor si garanteaza livrarea in maxim 1-2 zile lucratoare.

 

Cum pot să anulez o comandă?

Este foarte simplu, poți să ne suni cât mai repede după plasarea comenzii sau să dai reply la emailul de confirmare a comenzii pe care l-ai primit. (Dacă nu găsești emailul verifică și în spam!)

Noi ne străduim să prelucrăm comenzile cât mai repede posibil pentru ca acestea să ajungă la voi în cel mai scurt timp! Așadar trebuie să ne transmiți foarte repede dacă vrei să îți anulăm comanda. O comandă predată către curier nu mai poate fi anulată! Dacă decizi să nu ridici comanda de la curier și ea se întoarce la noi este foarte posibil să nu îți mai trimitem alte comenzi în viitor. Contrar credinței majorității serviciile de curierat se plătesc indiferent dacă voi ridicați comanda sau nu. 😉